ВИДЕО – Земјоделците од прилепско поднесоа 1.315 барања за обештетување од невремето

До комисијата за елементарни непогоди при Општина Прилеп, заклучно со 3 август биле поднесени 1.315 барања за обештетување од страна

Read more