Кировски им забрани на новинарите од Телма да искажуваат ставови и да коментираат на социјалните мрежи

Од пред еден месец на новинарите од Телма им е забрането своите лични ставови да ги искажуваат на социјалните мрежи.

Read more

ВИДЕО – Тодороски : Се инвестира во сите градинки, хигиената е на високо ниво, раководителот со вишо образование е сменет

Јавната општинска установа за деца Детска градинка „Наша иднина“ е максимално посветена на зголемување на капацитетите и подобрување на условите

Read more

Нов лик на детските игралишта во населбите Варош, Точила и Типски куќи

Согласно Програмата за комунално уредување и поставување на урбана опрема на Општина Прилеп за 2018 година, фирмата „Прилепски Текстилен Конзорциум“

Read more

ВИДЕО – ВМРО-ДПМНЕ преку пародија го пуштија во употреба спортско-рекреативниот центар сала Македонија

Се наоѓаме пред сала Македонија, каде во предизборната кампања беше ветен проектот „Здравствено спортско рекреативен центар“ со покриен базен. Денес

Read more