ВИДЕО – Интеракт клубот од Прилеп организираше хуманитарна акција за донирање на играчки

Интеракт клубот од Прилеп, при Гимназијата „Мирче Ацев“ спроведе хуманитарна акција за донирање на играчки во која можеа да се

Read more

ВИДЕО – Прилеп високо котира во однос на насилството врз жените во Македонија

Прилеп е еден од градовите во Македонија со најголем број евидентирани жртви на семејно насилство врз жените. За 2018 година регистрирани

Read more