Студенти од Англија бараат зграда од универзитетот во Кент да го носи името на Горан Стефановски

Студенти од Англија на починатиот драматург и писател Горан Стефановски покренаа инцијатива еден од одделите на универзитетот во Кент, каде

Read more

ВИДЕО – ВМРО-ДПМНЕ : Нема ништо од ветувањето на Јованоски дека Прилеп ќе добие нов стадион и европски клуб

Прилеп вчера по подолго време се израдува на спортски успех, а главните актери за тоа беа црвено-белите миленици од фудбалскиот

Read more