ВИДЕО – „Љубовта е сила, моќ“ – најновата песна на прилепчанецот Гоце Петрески и Анета Мицевска, „Молика“

„Љубовта е сила, моќ“ е најновата песна на прилепчанецот Гоце Петрески, кој живее во Сиднеј, Австралија. Песната е дует со

Read more

Христос се роди – Навистина се роди

Православните христијани во Македонија денеска го слават Рождеството Христово-Божиќ. Во сите храмови на Македонската православна црква изутринава се одржуваат божикни литургии.

Read more