ЈКП „Комуналец“ Прилеп : Иако временските услови не ни се наклонети, ние професионално ја извршуваме работата

Снегот кој интензивно паѓа повеќе од два дена им создаде поголеми проблеми на комуналните служби. Од рано наутро со механизација

Read more

Апел од Општина Прилеп: Граѓаните да ги чистат влезовите и да не го исфрлаат снегот на улица

Поради интензивните врнежи снег, Општина Прилеп апелира до граѓаните, сопствениците на деловни објекти и до куќните совети на станбените згради

Read more