ВИДЕО – Мерната станица го урна митот дека Прилеп има чист воздух, истото го тврдат и експертите

Ако во минатото се сметаше дека Прилеп нема загаден воздух, поставувањето на првата мерната станица пред Нова Година го докажа

Read more