ВИДЕО – Постои опасност да му ја пресечат ногата бидејќи нема пари за лекување , живеат само со 1.900 денари месечно

Пет години живеат без струја, со социјална помош од само околу 1.900 денари. Јадат еднаш во текот на денот и

Read more

ВИДЕО – 98 пријавени за фрлање по Светиот Крст во Прилеп, литургијата во црквите започнува во 04.00 часот

Празникот Богојавление – Водици секоја година зема се поголема масовност во Прилеп околу неговото чествување. Пријавувањето на кандидатите кои скокаат

Read more