ВИДЕО – По сторијата која предизвика лавина реакции повеќе институции го посетија Спасески и ветија помош

По сторијата која предизвика лавина реакции во јавноста и социјалните мрежи за Драган Спасески од Прилеп, бранител заборавен од државата,

Read more