ВИДЕО – ОО СДСМ Прилеп : Конечно по 12 години целосно игнорирање се отвора прашањето каков воздух дишеме

После 12 години целосно игнорирање на состојбата со загадувањето на воздухот во Прилеп, новата општинска администрација предводена од градоначалникот Илија

Read more