ВИДЕО – Аконкагва доаѓаме ! Прилепчаните Маријана и Владимир во нов поход за искачување на уште еден сумит

Прилепчаните Маријана Ѓорѓиевска и Владимир Јованоски во сабота летаат за Аргентина во обид да го остварат нивниот сон, искачување на

Read more

ВИДЕО – Наместо конкретни мерки за загадувањето на воздухот во Прилеп, граѓаните се само сведоци на партиски препукувања

Наместо превземање итни и конкретни мерки за огромното загадување на воздухот во Прилеп, граѓаните и овој пат се само сведоци

Read more

ОО СДСМ Прилеп : Лажна загриженост за состојбите со аерозагадувањето на криминалната ВМРО-ДПМНЕ

Лажна загриженост за состојбите со аерозагадувањето во општина Прилеп на криминалната, антизападна и однародена ВМРО-ДПМНЕ, претставува невидено лицемерие и безобразно

Read more