„Реалност 06“ го доби тендерот на Комуналец за привремени вработувања тежок 22.6 милиони денари

ЈКП Комуналец-Прилеп по распишаниот тендер за сукцесивна набавка на услуги за ангажирање на агенција за привремени вработувања, склучи договор со

Read more

Витаминка годинава очекува да го зголеми извозот за Русија

Прехрамбената индустрија „Витаминка“ од Прилеп остварува 38 милиони евра годишен промет на домашните и странските пазари, а извозот е дисперзиран

Read more

Средба на градоначалникот Јованоски со новоименуваниот амбасадор на Руската Федерација, Сергеј Баздникин

Општествената и стопанската соработка помеѓу Општина Прилеп и амбасадата на Руската Федерација во Македонија, беа тема на денешната средба помеѓу

Read more