ВИДЕО – ВМРО-ДПМНЕ : Загрозена е егзистенцијата на земјоделците со празнењето на вештачкото езеро во Прилеп

На неспособноста на владеењето на СДС и нема крај. Се’ што ветија не остварија, се што допреа, испустија. Во неколку

Read more