ОО СДСМ Прилеп : ВМРО-ДПМНЕ го укина усогласувањето на пензиите, со СДСМ пензиите растат и се воведува социјална пензија

Лицемерието на криминалната ВМРО-ДПМНЕ, нема граници. Токму криминалната ВМРО-ДПМНЕ го укина законското усогласување на пензиите и наместо да се грижи

Read more

ВИДЕО – Стерјоска Локвенец : Здравството во Македонија е во колапс, не исполнивте ништо што ветувавте

Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ од Прилеп како дел од претседателската кампања реализира акција која се состои од мерење на

Read more