ВИДЕО – ОО СДСМ Прилеп : Лошите политики на ВМРО-ДПМНЕ ја доведоа до колапс прилепската болница

Погрешните здравствени политики на ВМРО-ДПМНЕ, комплетно го урнисаа здравствениот систем во целата држава. Прилепската болница „Борка Талески“ е само една

Дознај повеќе

ВИДЕО – Прогласени најдобрите работници во Тутунски комбинат Прилеп по повод денот на вработените во тутунската индустрија

По повод денот вработените во тутунската индустрија денеска во Тутунскиот комбинат Прилеп беа доделени награди за најдобрите вработени. Александар Волнароски,

Дознај повеќе