ВИДЕО – Силјаноски : Нов Закон за социјална заштита не е донесен, ВМРО-ДПМНЕ дезинформира, не се кратат правата на лицата со попреченост

Со популистички форми на приближување до народот, вчера имавме можност да ја проследиме прес конференцијата на Ирена Стерјоска Локвенец од

Read more

ВИДЕО – СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ се препукуваат околу иконостасот во Прилеп, но нема одговор зошто истиот 30 години никој не го заштитил

И додека иконостасот стар скоро 180 години во црквата Свето Благовештение во Прилеп со децении се распаѓа, СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ

Read more