ВИДЕО – Мицкоски : Неправда е кога патриотите лежат 200 години затвор, а вие ги пуштате на слобода злосторите и злоупотребувате човечки судбини

На 21 април и 5 мај народот ќе ви ја каже вистинската анкета, а тоа е дека заминувате во пензија

Read more

ВИДЕО – Силјановска Давкова : Смилковско езеро е терористички чин, но сеуште нема правда, во Македонија има само непотизам, криминал и корупција

Чест е да се зборува во Прилеп затоа што тука започнала борбата за Македонија, борбата за македонските правдини, но за

Read more