ВИДЕО – Ристески : Македонија се буди, народот не се плаши повеќе од хунтата, вчера беа поразени криминалот, антидржавните политики и непотизмот

Македонија се буди! Македонија е жива! Вчера сите заедно покажавме дека доаѓа падот на оваа ненародна, неспособна, криминална власт, кој

Дознај повеќе

ВИДЕО – Талевски : Стево Пендаровски е победник во првиот изборен круг, продолжуваме заедно напред

На слободни, фер и демократски избори, победник во првиот изборен круг на претседателските избори е Стево Пендаровски. Граѓаните на Прилеп

Дознај повеќе

ВИДЕО – ЗГ „Менелај“ од Прилеп со проект за популаризација на традиционалните женски обреди Лазарки

Здружението на граѓани „Менелај“ од Прилеп преку проектот „Популаризација на традиционалните женски обреди Лазарки од Струшко“, пред два дена, на

Дознај повеќе

ВИДЕО – Не престанува големото кршење на правата на текстилните работници во Македонија

Во Македонија не престанува големото кршење на правата на текстилните работници. Ова денеска беше констатирано на трибината која се одржа

Дознај повеќе