ВИДЕО – Издашноста на „Студенчица“ енормно намалена, прилепски „Водовод“ со судни маки да нема рестрикции

Издашноста на регионалниот водовод „Студенчица“ кој со вода ги снабдува Прилеп, Кичево, М. Брод, Крушево и неколку други помали општини

Read more

ВИДЕО – Училишните клупи во Прилеп останаа празни – СОНК го одржа предупредувачкиот штрајк

Училишните клупи во Прилеп денеска сепак останаа празни. Новата учебна година за просветните работници во Прилеп започна со предупредувачки штрајк.

Read more