ВИДЕО – Спасен манастирот Свети Димитриј кај Селце, но се уште гори огромен дел на Селечка планина

Големиот пожар кој му се закануваше на манастирот Свети Димитриј кај селото селце во Прилеп и кој стигна на само

Дознај повеќе