Македонските џудисти садеа дрвја околу манастирот кај Селце во Прилеп по повод Светскиот ден на џудото

Македонските џудисти во близината на градот Прилеп во месноста Селце – Манастир го  одбележан Светскиот ден на џудото 28 октомври

Дознај повеќе