ВИДЕО – И годинава хуманитарната акција за Божик од страна на Црквата Свето Благовештение во Прилеп

Црквата Свето Благовештение во Прилеп по 11-ти пат ја организираше хуманитарната акција за Божик со која на 110 социјално загрозени

Дознај повеќе