ВИДЕО – Живот без струја, а немаат ниту купатило, ниту тоалет, скршени прозорци и мувла на ѕидовите

Повеќе од 2 години живеат без струја. Исклучена им е им поради заостанат долг од околу 220.000 денари. На овие

Дознај повеќе

Чинот на фрлање на Светиот крст ќе биде извршен и во овие 11 населени места во прилепско

Освен во Прилеп, во аквапаркот во хотелот Салида во 11 часот, од Прилепското архиерејско намесништво, кое е организатор на настанот,

Дознај повеќе