ВИДЕО – Јованоски : Изненаден сум од големата поддршка на прилепчани, наголемо се чувствува дека им е смачено и од СДСМ и од ВМРО-ДПМНЕ

Партијата Левица отвори нови канцелариии во Прилеп кои се лоцирани во тунелот на катната гаража кај старата автобуска станица. Канцелариите

Дознај повеќе

ВИДЕО – Апасиев : Заев заминува во политичка пензија, ќе коалицираме само со тој што ќе го поништи Преспанскиот договор, Левица ќе освои 5 пратеници

Поддршката за „Левица“ секојдневно расте и тоа е во насока на природниот тек за тоа дека дека луѓето си бараат

Дознај повеќе