Крушево прва општина во Македонија која изработи Локална младинска стратегија

Градоначалникот на општина Крушево Томе Христоски На 22.01.2020 присуствуваше на завршната конференција на организацијата АЛДА под наслов „Граѓанските организации во

Дознај повеќе

Прилепчаните Христина Микулек и Миланчо Попоски помеѓу Хероите иноватори на БЕРИН за 2019

Христина Микулек и Миланчо Попоски се прилепчаните кои се најдоа на листата помеѓу 12-те иноватори за 2019 на Агенцијата за

Дознај повеќе