Станкоски бара јавно извинување за изнесените невистини од страна на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Прилеп

Генералниот директор на Тутунски Комбинат  Прилеп, Кире Станкоски, бара јавно извинување од страна на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Прилеп за како

Read more

ВИДЕО – Државна делегација со полициска придружба направила застој од околу 1 час на Плетвар, поради снегот камионите не можеле да тргнат

Државна делегација со полициска придружба направила застој од околу еден час на планинскиот премин Плетвар кај Прилеп. Според раководителот на

Read more

ВИДЕО–Јанески: Нема предизборни партиски вработувања, Водовод го начекав со 190 вработени, денес се 210, но имаме плус 2 нови одделенија

Директорот на ЈКП „Водовод и Канализација“ Прилеп денеска одржа прес конференција како демант на вчерашната прес конференција на ОК на

Read more

ВИДЕО – Бумбароски : Челниците од СДСМ во Прилеп свесни за изборниот пораз масовно бараат прибежиште во јавните претпријатија

Како што наближуват изборите на 12-ти април, така се зголемува стравот и паниката кај челниците од СДСМ. Свесни за големиот

Read more

Прилеп меѓу општините што ќе добијат прочистувачи за воздух за потребите на образовните институции

Владата донесе одлуки за давање на трајно користење на 38 прочистувачи за воздух, за потребите на градинки, основни и средни

Read more