ВИДЕО – Трипуновски : Празната вештачка акумулација во Прилеп ја доведува во опасност наредната сезона на тутунот

Оваа моја денешна посета е да ја увидам ситуацијата кој што е моментално на Прилепското езеро. Од она што можам

Дознај повеќе