Полицајци од Прилеп пријавиле дека нивни фотографии без нивна согласност биле постирани на социјални мрежи

Р.М.(32), Т.Г.(46), Г.Т.(41) и М.И.(57), сите од Прилеп, вработени како полициски службеници во ОВР Прилеп, вчера во Одделението за внатрешни

Дознај повеќе