Прилеп еден од трите градови кои ќе добијат магнетна резонанца во болниците

Министерот за здравство Венко Филипче при посета на Одделението за третман на деца со потешкотии во развојот при Општата болница

Дознај повеќе

ВИДЕО – Петкоски: Од институција за пример, денес Здравствен дом Прилеп тоне во долгови и извршни решенија

Јавната институција Здравствен дом Прилеп, во изминатите години беше пример за успешна и модерна здравствена установа, каде постојано се реализираа

Дознај повеќе

ВИДЕО – СК „Златоврв“ подготвен да стане првата спасувачка служба во Прилеп – уште една спектакуларна вежба на Шаторов Камен

Спелеолошкиот клуб „Златоврв“ од Прилеп ја организираше својата втора показна спасувачка вежба кај месноста Шаторов Камен. Додека првата се организираше

Дознај повеќе

За поддршка на „Медена земја“, Зуламоска од коса го изработи ликот на Атиџе Муратова

Светлана Зуламоска од Кривогаштани во пресрет на Оскарите како поддршка за „Медена земја“ од коса го изработи ликот на Атиџе

Дознај повеќе