ВИДЕО – Прилепските дуќанџии незадоволни од економските мерки на Владата – бараат нивно ревидирање, во спротивно ќе ги затвореле фирмите

Дуќанџиите од старата прилепска чаршија денеска преку мирен собир изразија незадовоство од економските мерки на Владата. Велат дека овие мерки

Дознај повеќе

ВИДЕО- Јанкула : После кризата да ги изнесеме надвор лицата со посебни потреби, карантинот на сите ни покажа колку е тежок

  Ако граѓаните дури сега поради пандемијата на корона вирусот увидоа што значи да се живее во карантин, колку е

Дознај повеќе

Еден од административните работници во Гентерм заразен со корона – затвора најголемата странска инвестиција во Прилеп

Според најновите информации еден од административните работници во компанијата „Гентерм“ е позитивен на тестот за коронавирус, заради што од понеделник,

Дознај повеќе

Еден лекар од Инфективно во Прилеп е позитивен на Ковид 19, а друг лекар е во самоизолација

Според последната информација, еден од лекарите во Инфективното одделение е позитивен на тестот за коронавирус, другиот лекар се наоѓа во

Дознај повеќе

ВИДЕО – Гентерм : Еден вработен бил во контакт со лице позитивно на Ковид 19, тој и вработените кои биле во контакт со него се во самоизолација

Затворена е амбулантата „Ортомедика“ во сопственост на прилепскиот градоначалник Илија Јованоски поради заразување со корона вирус на една од медицинските

Дознај повеќе

ВИДЕО – Дали Ковид 19 ќе го затвори и Гентерм? – Затворена амбулантата на Јованоски поради заразена сестра со корона

Затворена е амбуланта „Ортомедика“ во сопственост на прилепскиот градоначалник Илиија Јованоски поради заразување со корона вирус на една од медицинските

Дознај повеќе

ВИДЕО – Богоески : Сите хоспитализирани пациенти во Прилеп поради корона се пратени во Скопје

Денеска и последниот од тројцата пациенти кои беа со корона вирус хоспитализирани во Прилеп ќе биде пратен во Скопје поради

Дознај повеќе

ВИДЕО – Аџиоска : Една наша вработена е во самоизолација, ќе отвориме еден до два нови пунктови за тестирање

Еден од нашите вработените е моментално во самоизолација, затоа што беше во контакт со првопосочените позитивни пациенти. Се уште трае

Дознај повеќе

ВИДЕО – Маж и жена на возраст од 61 и 64 години се новите заболени од корона во Прилеп, немаат поврзаност со првите случаи

Маж и жена на возраст од 61 и 64 години се новите заболени од корона во Прилеп. Според директорката на

Дознај повеќе

ВИДЕО – Затворена текстилна компанија во Прилеп поради вработена заразена со корона вирус

Една текстилна компанија од Прилеп е затворена и сите вработени се ставени во самозилација поради заразување со корона вирус на

Дознај повеќе