Сопругот на Силвија Стојановска организатор, таа помагала околу шверцот на 700 кг. кокаин

Македонската полиција во соработка со меѓународните партнери од Шпанија и САД во акцијата „Колибри“ прекинала шверц на дрога, 700 килограми

Read more