Новите објекти во Македонија се висококвалитетни, можат да издржат земјотрес до 7 степени по Рихтер

Градежната комора на Македонија, континуирано ги следи најновите трендови во областа на градежништвото, се работи со висококвалитетни градежни материјали и

Read more

„Крај за молкот“ – кампања по повод Меѓународниот ден за елиминација на насилство врз жената

Меѓународниот ден за борба против насилството врз жените годинава се одбележува со кампања 16 дена активизам против родово базираното насилство.

Read more