ВИДЕО – ВМРО-ДПМНЕ : Министерот Сугарески копира проекти од ВМРО-ДПМНЕ кои претходно ги критикуваше

Министре Сугарески ви честитаме! Успеавте да дадете сосема нова димензија и значење на зборовите дволичност, лицемерие, хипокризија! Или како што

Read more

ВИДЕО- ВМРО-ДПМНЕ : Направивме огромни инвестиции во заштита на црковното наследство во прилепско

Културата е белег на нашето постоење и нераскинлив дел од идентитетот на секој народ. Развојот на културата и негувањето на

Read more

ВИДЕО : Градоначалникот на Прилеп во посета на пензионерските клубови

  Градоначалникот на Општина Прилеп, Марјан Ристески, посети неколку пензионерски клубови во градот и оствари средба со пензионерските здруженија. Ристески

Read more