Резултати и табели од петтиот ден од натпреварите од турнирот во мал фудбал „Свети Никола“

Вчера се одиграа 15 натпревари во рамките на 5-тиот ден на турнирот во мал фудбал „Свети Никола“ во Прилеп.

 

 

Резултати од вчерашниот ден :

 

 

ПИОНЕРИ генерација 2005 

 

„Дониа“ – „Кабелнет“    2:1

“Кафе Вирус” – “Победа”   1:1  (4 -2)  пенали

 

 

ПИОНЕРИ генерација 2006

 

“Ла Костас -Победа” – “Меди Колароски”    4:0

 

 

ПИОНЕРИ генерација 2005

 

 

“Дониа“ – “Победа”    0:3

“Кабелнет” – “Кафе Вирус”    0:4

 

 

ПИОНЕРИ генерација 2007

 

“Победа” – “Касни Порасни”    1:0

“Теко Солар Јуниор” – “Корзо”    4:0

 

 

СЕНИОРИ

 

“П.С.-Прилеп”–“ФК Црнилиште“    3:0 слу.

 

ВЕТЕРАНИ

 

“Изофас” – “ОМР – Прилеп”    6:0
“Локален Спортски Сојуз” – “Изофас”    1:0

 

СЕНИОРИ

 

“Портал” – “Ковалски -Теракота”    0:1

 

“Црна Река” – “Инфинити”    2:1

 

“Ковалски -Теракота”–“Црна Река”    1:0  (2-4) пен.

 

“2006 Зоки” – “Мулти Фикс”    5:1

 

“Скара Балче“ – „2006 Зоки”    3:8

 

 

 

Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа, што се однесува на текст, фотографија и видео, без дозвола од редакцијата на ИНФО КОМПАС.