Резултати и табели од деветтиот ден на светиниколскиот турнир во мал фудбал

Вчера во рамките на 9-тиот ден од светиниколскиот турнир во мал фудбал се одиграа 8 натпревари, од кои 7 сениорите и 1 натпревар ветераните.

 

 

Резултати од вчерашниот ден на турнирот 21 декември ( четврток ) :

 

 

СЕНИОРИ

 

„Теа – Андреа“ – „Бучин“ неодигран
„Теко Солар”–“Виталиа-Ветаџока”    2:1
„Лајт Пролетер” – “Волци”    1:2
„Сливница” – “П.С. – Прилеп”    1:2
„Коњска сила” – “Сливница”    2:3
„Волци” – “Тео-Теа Тобако Дисконт”    1:0
„Плинови Монт“ – “Мит Карнем”    3:1

 

 

ВЕТЕРАНИ
„Златна рака“–“Елек. ел.- Паркетар Горан”    1:1 (2:1) пенали

 

 

ВО ПРИЛОГ НА СЛИКИТЕ И ШЕМА ЗА ЗАВРШНИЦА НА СЕНИОРИТЕ !

 

 

 

 

Распоред на натпреварите за турнирот во мал фудбал за 22 декември ( петок ) :

 

 

ВЕТЕРАНИ

 

17.30 часот „Пекара Илсун – Дебреште “ – “ОМР – Прилеп“
18.20 часот „Електро ел.-Паркетар Горан “ – “Мермерен комб.“
19.10 часот „Портал“ –“Златна рака“
20.00 часот „Локален Спортски Сојуз“ –“Комфи Ангел“

 

Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа, што се однесува на текст, фотографија и видео, без дозвола од редакцијата на ИНФО КОМПАС.