Резултати и табели од десеттиот ден на светиниколскиот турнир во мал фудбал

Вчера во рамките на 10-тиот ден од светиниколскиот турнир во мал фудбал се одиграа 4 натпревари помеѓу ветераните.

 

 

Резултати од вчерашниот ден на турнирот 22 декември ( петок ) :

 

 

ВЕТЕРАНИ

 

„Пекара Илсун – Дебреште “ – “ОМР – Прилеп“    6:4

 

„Електро ел.-Паркетар Горан “ – “Мермерен комб.“    1:3

 

„Златна рака“ –“Портал“    0:1

 

„Локален Спортски Сојуз“ –“Комфи Ангел“    3:2

 

 

 

 

Распоред на натпреварите за турнирот во мал фудбал за 23 декември ( сабота ) – ПИОНЕРИ :

 

 

 

ПИОНЕРИ генерација 2007

 

10.00 часот „ Теко Солар Јуниор“ – „ Касни Порасни“

 

10.40 часот “Корзо” – “Победа”

 

 

 

ПИОНЕРИ генерација 2006

 

11.20 часот “Алек Палада Фризерски салон”–“Меди Колароски”

 

 

 

ПИОНЕРИ генерација 2005

 

 

12.00 часот “Слаткарница Дизиленд”–“Победа”

 

 

12.40 часот “Кафе Вирус” – “Дониа”

 

 

 

ПИОНЕРИ генерација 2006

 

 

13.20 часот “Ла Коста – Победа”–“Меди Колароски”

 

 

 

Распоред на натпреварите за турнирот во мал фудбал за 24 декември ( недела ) – ПИОНЕРИ :

 

 

ПИОНЕРИ генерација 2005 

 

 

11.00 часот “Дониа” – “Слаткарница Дизниленд”

 

11.40 часот “Кабелнет” – “Победа”

 

 

ПИОНЕРИ генерација 2007

 

 

12.20 часот натпревар за 3 место

 

 

ПИОНЕРИ генерација 2005 

 

 

13.00 часот натпревар за 3 место

 

 

ПИОНЕРИ генерација 2006

 

 

16.30 ч. “Алек Палада Фризерски салон”–“Ла Костас-Победа”

 

 

Распоред на натпреварите за турнирот во мал фудбал за 23 декември ( сабота )Парови за 1/8 финални натпревари :

 

 

ВЕТЕРАНИ

 

 

16.30 часот “Пекара Илсун Дебреште”–“Локален Спортски Сојуз“

 

 

СЕНИОРИ 

 

 

17.30 часот “2006 Зоки” – “Витаминка“

 

 

18.30 часот “Ресторан Т’га за Југ” – “Портал“

 

 

19.30 часот “Волци” – “Сливница“

 

 

20.30 часот “П.С. – Прилеп” – “Лајт Пролетер“

 

 

ВЕТЕРАНИ

 


21.30 часот “Изофас”–“Комфи Ангел“

 

 

Распоред на натпреварите за турнирот во мал фудбал за 24 декември ( недела )

Парови за 1/8 финални натпревари :

 

 

СЕНИОРИ

 

 

17.30 часот “Твинс Транс ” – “Виталиа – Ветаџока“

 

 

18.30 часот Ревијален натпревар на женски екипи

 

 

19.10 часот “Ковалски – Теракота” – “Мите Транс“

 

 

20.10 часот “Марфил” – “Милакс – ИНГ“

 

 

21.10 часот “Теко Солар” – “Плинови Монт“

Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа, што се однесува на текст, фотографија и видео, без дозвола од редакцијата на ИНФО КОМПАС.