Критична маса #44: Ние ѕвррр, а надвор бррр!

Студеното време не треба да претставува пречка за да го користиме точакот како превозно средство и во зима.

 

Градската иницијатива Прилеп На Точак. која се бори за подигање на јавната свест на љубителите на велосипедизмот, возачите, пешаците, децата, родителите, јавните институции и сите други во Прилеп за користењето на точакот како урбано, модерно и еколошко превозно средство, и покрај ладното време, ги охрабрува сите да го користат велосипедот како превозно средство и во зима.

 

 

Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа, што се однесува на текст, фотографија и видео, без дозвола од редакцијата на ИНФО КОМПАС.