ВИДЕО – Сугарески : Овој месец започнува изградбата на втората фаза од експресниот пат Прилеп – Градско

Во текот на мај ќе започне со изградба втората фаза од експресниот пат Прилеп – Градско, во должина 16 км.,

Read more

АЛО КОМУНАЛЕЦ : Кој е одговорен за оваа катастрофална слика во Прилеп ?

До нашата редакција попладнево пристигнаа фотографиии од наши читатели, фотографирани кај местата определени за контејнери кои се наоѓаат до зградите

Read more