ВИДЕО – Во Прилеп се одржува 18-тата по ред меѓународна изложба на кучиња „C.A.C.I.B. Прилеп 2018“

Денеска и утре во Прилеп, на Паркот на Револуцијата се одржува 18-тата по ред меѓународна изложба на различни расии на кучиња „ C.A.C.I.B. Прилеп 2018“. На изложбата учествуваат над 400 кучиња од над 20 европски земји, како што се Србија, Бугарија, Грција, Романија, Австрија, Унгарија, Шведска, Косово, Италија, Франција, Чешка, Словачка, Хрватска и други. Организатор на изложбата е Кинолошкото друштво од Прилеп.

 

Погледнете дел од пректрасната атмосферата на оваа изложба.

 

 

 

 

 

Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа, што се однесува на текст, фотографија и видео, без дозвола од редакцијата на ИНФО КОМПАС.