Маријана и Владимир без поддршка од Општина Прилеп и државата за искачувањето на Аконкагва

Прилепчаните Маријана Ѓорѓиевска и Владимир Јованоски без поддршка од Општина Прилеп за нивниот подвиг – искачување на врвот Аконкагва, во

Read more