Изложба на дела создадени на ликовните манифестации на ЦСЛУ во 2018 година

Во изложбениот салон на Центарот за култура „Марко Цепенков“ беше отворена изложбата на дела создадени на ликовните манифестации на ЦСЛУ

Read more

„Со звуците на обоатa“ – концерт на Гордана Јoсифова Неделковска, во пијано придружба на Елена Атанасовска Ивановска

„Со звуците на обоатa“ е насловен концертот што ќе се одржи на 2 декември 2109, понеделник од 19.00 часот во

Read more

ВИДЕО – ВМРО-ДПМНЕ: Дали огласите во основните училишта беа поништени со цел вработување на партиски кадри?

Денеска сме сведоци на уште една епизода од серијалот „Лажен живот за сите“, кој целосно се разобличува и го покажува

Read more