Сваќароска: Колку пари исплатил Водовод на фирмата задолжена за одржување на фонтаните во Прилеп кои не работат и се запустени?

Директорот на Јавното претпријатие „Водовод и канализација“ – Прилеп, Емил Јанески,  на 08.07.2019 година склучил договор со фирма за одржување

Read more

ВИДЕО – Талевски: Наќе Чулев свесно ги загрозува животите на граѓаните, да си поднесе оставка

Неодговорноста, неработењето и партиското профитерство на техничкиот министер за внатрешни работи, Наќе Чулев, директно допринесоа за зголемување на бројот на

Read more

ВИДЕО – Попоски: Прилепските кандидати за пратеници од ВМРО-ДПМНЕ, Ристески и Лашкоска го загрозуваат здравјето на граѓаните

Со своето неодговорно, несовесно и нехумано однесување, највисоките функционери на Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ од Прилеп, претседателот и кандидат за

Read more

Општина Прилеп: Од понеделник продолжуваат со редовна работа даночното одделение и одделот за прием на странки

Од Општина Прилеп известуваат дека почнувајќи од понеделник 01.06.2020 година, продолжуваат со редовна работа даночното одделение и одделот за прием

Read more

Во прилепската болница пристигна донацијата на турскиот бизнисмен со македонско потекло, Насер Алим, вредна 65.000 евра

Денеска во општата болница во Прилеп пристигна донацијата вредна 65.000 евра од турскиот бизнисмен со македонско потекло Насер Алим. Донација

Read more