ВИДЕО – Конзервацијата на Колобаиса ќе привлече повеќе туристи и ќе ја надополни милениумската приказна за Трескавец

Привршуваат годинешните археолошки истражувања околу античката населба Колобаиса која функционирала од 1 до 7 век од н.е. и била распространета

Read more