ВИДЕО – „ХЕРОИТЕ на Прилеп за 2020 година” – првенците на генерации од основните училишта во Прилеп

Ова е кратко видео снимено со првенците на сите основни учиилишта во Прилеп, насловено како „ХЕРОИТЕ на Прилеп за 2020 година”, како идеја на Миле Николоски, а со помош и поддршка на наставникот од ООУ „Кочо Рацин“, Гоце Бумбароски.

 

Целта била промоција на вистинските вредности, поттик на компаниите да вложуваат во способните ученици и да ги задржат тука во Македонија.

 

Погледнете ја тајната на успехот од:

 

1. Теодор Мицкоски – ООУ Кочо Рацин
2. Никола Бонески – ООУ Добре Јованоски
3. Едис Еминоски – ООУ Добре Јованоски
4. Барбара Мицеска – ООУ Кире Гаврилоски
5. Евгенија Неданоска – ООУ Гоце Делчев
6. Анастасија Иваноска – ООУ Страшо Пинџур
7. Михаела Наумоска – ООУ Блаже Конески
8. Лука Ѓорѓиоски – ООУ Климент Охридски
9. Семанур Џафер – ООУ Кирил и Методиј
10. Александар Атанасоски – ООУ Рампо Левката
11. Христијан Глигуроски – ООУ Круме Волнароски

 

 

 

 

 

 

 

Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа, што се однесува на текст фотографија видео без дозвола од редакцијата на ИНФО КОМПАС.

Можеби ќе ве интересира

Следете не на facebook

 

Вашата поддршка многу ни значи