Зимски уписи во „Хелен Дорон Прилеп“ – бидете дел од најиновативната методологија за учење на странски јазик

РЕЗУЛТАТИ е она што го постигнуваме кога учењето е без напор, лесно и забавно преку Хелен Дорон методологијата. Учењето странски јазик, е многу повеќе од меморирање на граматички правила, тоа е процес во кој учиме и осознаваме како да го користиме јазикот и слободно и течно да се изразуваме.

 

Едукацијата е многу повеќе од тестови и оценките, иако нашите Хелен Дорон ученици постигнуваат високи оценки и во формалното образование.

 

 

Станува збор за уживање во патувањето, да станете активен ученик и да користите вештини за мудро да се движите низ светот!

 

Одбележување на 35 години успех во едуцирањето на над 3 милиони деца ширум светот преку иновативната Хелен Дорон методологија.

 

УПИСИТЕ се во тек! Helen Doron Prilep – 077 844 855. Улица „Александар Македонски“ бр. 314 Прилеп.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа, што се однесува на текст, фотографија и видео, без дозвола од редакцијата на ИНФО КОМПАС.