Општина Прилеп вработува 7 лица, плата до 30.000 денари

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on print
Print

 

Општина Прилеп вработува 7 државни службеници. Се бараат кандидати за соработници, раководители, советници. Платата во зависност од позицијата изнесува до 30.000 денари.

 

  1. Виш соработник за угостителство, туризам, занаетчиство и мало стопанство, Одделение за локален економски развој и прекугранична соработка, Сектор за правни, општи работи и јавни дејности, со плата од 24.413 денари;
  2. Советник за подготвување на буџет, Одделение за буџетска координација, Сектор за финансиски прашања, со плата од 26.329 денари;
  3. Раководител на одделение за јавни набавки и администрирање со движниот имот во сопственост на Општината, Сектор за правни, општи работи и јавни дејности, со плата од 29.887 денари;
  4. Виш соработник за материјално управување и контрола, Одделение за буџетска контрола, Сектор за финансиски прашања, со плата од 24.413 денари;
  5. Виш соработник за сметководствено-книговодствени работи, Одделение за сметководство и плаќање, Сектор за финансиски прашања, со плата од 24.413 денари;
  6. Самостоен референт за административни работи, прибирање и обработка на податоци, Одделение за урбанизам и заштита на животната средина, Сектор за урбанизам, комунални работи и заштита на животната средина, со плата од 16.203 денари;
  7. Раководител на одделение за управување, располагање, администрирање, евиденција на недвижниот имот во сопственост на општината, Сектор за урбанизам, комунални работи и заштита на животната средина, со плата од 29.887 денари.

 

Повеќе за условите на конкурсот на следниот линк.

 

 

 

 

 

 

 

 

Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа, што се однесува на текст фотографија видео без дозвола од редакцијата на ИНФО КОМПАС.

Можеби ќе ве интересира

Липо ласер и спа капсула за прв пат во Прилеп

Play Video

Следете не на facebook

 

Вашата поддршка многу ни значи