Повеќе улици во Прилеп, но и населени места денес ќе останат без снабдување со електрична енергија

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on print
Print


Екипите на Електродистрибуција ќе работат на реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа. Известуваат дека заради реализација на инвестиционите зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија, без снабдување ќе останат улиците Пане Талески, Партизанска, Митко Цветаноски, Јури Гагарин, Кукушка, Мукос, Шакир Војвода, Поп Спасе Игуменов и Круме Волнароски од 08:30 до 15:00 часот.

Улицата Трајко Тарцан без електрична енергија ќе остане од 10:00 до 15:00 часот.

Исто така, без снабдување со електрична енергија ќе останат и населените места с. Волково, с. Чумово, с. Штавица, с. Прилепец, Репетитори на Две Стени, м.в. Кронејца.

Нови атрактивни профили за учебната 2021/2022 во СОУ „Ристе Ристески-Ричко“

Профили за уписи во I ( прва ) година во СОУ „Орде Чопела“ - Прилеп

Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа, што се однесува на текст фотографија видео без дозвола од редакцијата на ИНФО КОМПАС.

Можеби ќе ве интересира

Нови атрактивни профили за учебната 2021/2022 во СОУ „Ристе Ристески-Ричко“

Play Video

Профили за уписи во I ( прва ) година во СОУ „Орде Чопела“ - Прилеп

Play Video