Еве каде во петок ќе се одвива теренската вакцинација


Теренската вакцинација за петок 23.07.2021 ќе се одвива во следните населени места:

Тетово – Шипковица, Вешала, Бродец, Лисец, Гајре, Бозовце

Гостивар – Речане, Вруток

Ресен – Дрмени, Г.Д.Перово, Лавци, Волкодери, Покрвеник, Шурленци, Прељубље, Крушје, Златари, Иабишта, Лева Река

Штип – Козјак, Аргулица, Црвулево

Свети Николе- Сарамзалино, Аџиматово

Берово – Двориште

Струга – Делогожда

Ростуше

Струмица – Банско, Баница

Неготино – Дрен, Чифлик

Пробиштип – Петршино

Кочани – Нивичани

Кичево – Грешница, Бачишта, Лешница, Речани

Битола – Ореово, Паралово, Маково, Орле, Рапеш, Брник, Зович, Старавина, Будимирци, Градешница

Охрид – Пештани, Трпејца, Љубаништа

Македонски Брод- Г.Манастирец, Д.Манастирец, Сушица, Тополница

Велес – Д.Чичево, Г.Чичево, Подлес

Скопје – Сандево, Кучевиште, Побожје.

Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа, што се однесува на текст фотографија видео без дозвола од редакцијата на ИНФО КОМПАС.

Можеби ќе ве интересира

Следете не на facebook

 

Вашата поддршка многу ни значи