ВИДЕО – Инвестиции во ООУ „Кире Гаврилоски Јане“ – Прилеп за една година


Инвестиции во ООУ „Кире Гаврилоски Јане“ – Прилеп за една година:

 

 • Завршена Реконструкција и санирање на ограда околу цело училиште
 • Набавен електромоторен  транспортер за ученици со физички инвалидитет
 • Пренамена и адаптација на старата библиотека во мини сала за учениците од одделенска настава
 • Набавка на машина за чистење подови во сала, вредност
 • Набавка на бели магнетни табли со маркери
 • Набавка на 4 смарт табли и 2 прожектори
 • Набавени нови историски и географски карти
 • Адаптација, реконструкција на училница и пренамена во кабинет по Природни науки, вредност
 • Набавка на три клима уреди за потребите на административната служба.
 • Санација и реконструкција на оштететените патеки со бекатон, изградба на нова патека, дополнителна нова влезна врата во задниот двор од училиштето
 • Санација и изградба на нова канализациона мрежа
 • Изградба на настрешница и поврзување на училиштето со влезот во сала
 • Партерно уредување на простор пред сала
 • Поставени лед рефлектори

Планирани идни проекти:

 • Ископ на бунар со техничка вода и поставување на систем за наводнување на зелени површини (заштеда на пивка вода)
 • Набавка на 4 смарт табли
 • Набавка на бели магнетни табли со маркери
 • Поставувавање на термо-изолациона фасада
 • Изградба на собирни шахти за собирање на атмосферската вода
 • Демонтажа на стара лимена шупа
 • Изградба на велопаркинг

Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа, што се однесува на текст фотографија видео без дозвола од редакцијата на ИНФО КОМПАС.

Можеби ќе ве интересира

Следете не на facebook

 

Вашата поддршка многу ни значи