ВИДЕО – Хуманитарен турнир во организација на СОУ Ѓорче Петров и ООУ Добре Јованоски за малиот Марко

Младите од Прилеп се организираат во обезбедување на помош на оние на кои таа им е најпотребна. Денеска Младинската организација при СОУ Ѓорче Петров од Прилеп во соработка со ученичкиот парламент од ООУ Добре Јованоски организираа хуманитарен турнир во баскет и одбојка, а средствата кои се собира во кутии за донација ќе бидат наменети за … Продолжи со читање ВИДЕО – Хуманитарен турнир во организација на СОУ Ѓорче Петров и ООУ Добре Јованоски за малиот Марко